Rodfræsning til landets bedste priser

Din anlægs gartner tilbyder alt inden for anlæg af Have

Kontakt os her

Rodfræsning specialister

Vi kan tilbyde at fjerne et træ med rod, én gang for alle til en ganske fordelagtig pris. Vi udfører rodfræsning på hele Sjælland, så kontakt os, når du har brug for en specialist til at fjerne en rod fra din plæne eller et bed – ring til os på +45 26227635 eller udfyld vores kontaktformular.

Åbningstider

Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00

Lørdag: 10.00 – 14.00

Søndag: Lukket

Rodfræsning skjuler roden

Rodfræsning kan med stor fordel bruges, når man ikke vil ødelægge en græsplæne eller et flot blomsterbed. Det er en effektiv metode til at fjerne en rod fra jordoverfladen, så man ikke kan se, der har været et træ. Rodfræsning er, at man fræser toppen af roden ned i en dybde på ca. 15-37 cm. På den måde kan man  ikke se, at der har stået et træ engang. Du må gerne kigge i vores billede katalog og se nogle af de rodfræsnings opgaver vi har udført de seneste års tid. Eller så må du gerne ringe til os her og tage en uforpligtende snak, hvis du har nogle spørgsmål, vi ser frem til hjælpe dig billigst og bedst muligt. Ring her.

Få et tilbud på rodfræsning

Rodfræsning kan være farligt så derfor bør man ikke gøre det selv, men i stedet hyre professionelle folk til opgaven. Vi udfører services på hele Sjælland – til en god pris, så kontakt os på +45 26227635 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du ønsker at få fjernet en rod professionelt og effektivt.

Hos Anlægsgartner Grønberg tilbyder vi alle gartner service inden for eksisterende  have anlæg, men også som nyanlægelse.
Du er mere end velkommen til at kontakte os uforpligtende her eller læse mere om alle vore ydelser.

Det siger vores kunder

Kan klart anbefales på service, men også deres arbejde. Jeg så glad for den fine beskæring der er udført på min hæk.

Klara HansenFlisearbejde

Professionelt og punktlig arbejde til billige og rimelige penge. Kan klart anbefale Jannicks arbejde.

Jan JørgensenNyanlæg af græs

Prisen er ikke dyr som mange af de konkurrenter jeg kontaktes. Hele processen tog et par timer fra jeg ringede og bestilte tid.

Sara OlsenStubfræsning

Har du spørgsmål eller ønsker du prisforespørgsel, hører vi gerne fra dig!

Har du spørgsmål eller ønsker du prisforespørgsel, hører vi gerne fra dig!

Vi giver hurtigt et uforpligtende tilbud, udfyld venligst kontakt formularen!