Din anlægs gartner tilbyder alt inden for anlæg af Have

Beskæring til landets bedste priser

Kontakt os her

Specialister i Beskæring

Professionel beskæring af træer og buske er altid bedst i de kolde måneder da der ikke er saft i grenene derfor anbefaler vi at der beskæres inden foråret kommer. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud . Ring til os på +45 26227635 eller udfyld vores kontaktformular. 

Åbningstider

Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00

Lørdag: 10.00 – 14.00

Søndag: Lukket

Landets dygtigste og billigste Anlægsgartner i Beskæring

Det er tit nødvendighed at beskære for at få lys ned til de planter der står under træet, eller lys ind i stuen.

Beskæring i store træer foregår som oftest over huse, veje og El ledninger, derfor er det tit nødvendig at klatre. Også arbejde fra lift kan anvendes. Beskæring og lignende arbejde der udføres er fuldt ud forsikret.

Der findes mange måder at beskære træer på bland andet: Opstamning, Kronereducering, Kronetyndning,  Opbygningsbeskæring, Knudebeskæring, Formskæring. Og derfor er det vigtigt at alt beskæring udføres korrekt i forhold til træernes biologi, da man ved fejl kan lave uoprettelige skader på træerne.

Beskæring sker jo ikke altid med det formål at begrænse væksten. I de fleste tilfælde af beskæring så ønsker man at begrænse væksten. Og ønsker man ikke dette, men tvært imod ønsker man vækst så kan det faktisk være en fordel, at beskære om vinteren, netop fordi træet efterfølgende sætter flere nye skud.

Vi kører altid affaldet selv væk og det er altid med i prisen på beskæringer, så du bekymringsfrit ikke skal tænke på oprydning. Kontakt os uforpligtende her hvis du har nogle spørgsmål, vi ser frem til at hjælpe dig gerne!

Hos Anlægsgartner Grønberg tilbyder vi alle gartner service inden for eksisterende  have anlæg, men også som nyanlægelse.
Du er mere end velkommen til at kontakte os uforpligtende her eller læse mere om alle vore ydelser.

Det siger vores kunder

Kan klart anbefales på service, men også deres arbejde. Jeg så glad for den fine beskæring der er udført på min hæk.

Klara HansenFlisearbejde

Professionelt og punktlig arbejde til billige og rimelige penge. Kan klart anbefale Jannicks arbejde.

Jan JørgensenNyanlæg af græs

Prisen er ikke dyr som mange af de konkurrenter jeg kontaktes. Hele processen tog et par timer fra jeg ringede og bestilte tid.

Sara OlsenStubfræsning

Har du spørgsmål eller ønsker du prisforespørgsel, hører vi gerne fra dig!

Vi giver hurtigt et uforpligtende tilbud, udfyld venligst kontakt formularen!